Vers Fruit op uw School of Kinderopvang

Een gezonde School of Kinderopvang presteert beter. Kinderen op scholen en in Kinderopvang waar gezond wordt gegeten zitten lekkerder in hun vel, zijn minder snel en minder vaak ziek, voelen zich fitter en leren makkelijker.

Op uw School of Kinderopvang word het verstrekken van vers fruit zeer gewaardeerd door zowel de kinderen als de ouders. 

 

 • 1 stuks fruit

  1 dagdeel SchoolFruit
  1 dagdeel SchoolFruit

  Fruit voor 1 dagdeelEen welkome aanvulling op de lunch is ons Schoolfruit voor 1 dagdeel. Hiermee voorziet u uw leerling per dagdeel van een stuk fruit voor bij de lunch of als gezond tussendoortje.

  Het 1-dag SchoolFruit kan…

  € 0,50
 • 2 stuks fruit

  2 dagdelen SchoolFruit
  2 dagdelen SchoolFruit

  Fruit voor 2 dagdelenEen welkome aanvulling op de lunch is ons Schoolfruit voor 2 dagdelen. Hiermee voorziet u uw leerling voor 2 dagdelen van fruit voor bij de lunch of als gezond tussendoortje.

  Het 2-dagdelendag SchoolFruit kan…

  € 0,95
 • 4 stuks fruit

  2 dagen SchoolFruit
  2 dagen SchoolFruit

  Fruit voor 2 dagen (4 stuks)Een welkome aanvulling op de lunch is ons Schoolfruit voor 2 dagen. Hiermee voorziet u uw leerling voor 4 dagdelen van fruit voor bij de lunch of als gezond tussendoortje.

  Het 2-dagen SchoolFruit kan…

  € 1,80
 • 6 stuks fruit

  3 dagen SchoolFruit
  3 dagen SchoolFruit

  Fruit voor 3 dagen (6 stuks)Een welkome aanvulling op de lunch is ons Schoolfruit voor 3 dagen. Hiermee voorziet u uw leerling voor 6 dagdelen van fruit voor bij de lunch of als gezond tussendoortje.

  Het 3-dagen SchoolFruit…

  € 2,70
 • 8 stuks fruit

  4 dagen SchoolFruit
  4 dagen SchoolFruit

  Fruit voor 4 dagen (8 stuks)Een welkome aanvulling op de lunch is ons Schoolfruit voor 4 dagen. Hiermee voorziet u uw leerling voor 8 dagdelen van fruit voor bij de lunch of als gezond tussendoortje.

  Het 4-dagen SchoolFruit…

  € 3,40
 • 10 stuks fruit

  5 dagen SchoolFruit
  5 dagen SchoolFruit

  Fruit voor 5 dagen (10 stuks)Een welkome aanvulling op de lunch is ons Schoolfruit voor 5 dagen. Hiermee voorziet u uw leerling voor 10 dagdelen van fruit voor bij de lunch of als gezond tussendoortje.

  Het 5-dagen SchoolFruit…

  € 4,00
 • 24 stuks

  Fruit voor de Klas
  Fruit voor de Klas

  Fruit voor 24 KinderenVoor de hele klas tijdens een leerzaam dagje uit is ons Fruit-voor-de-Klas een geschikt tussendoortje. Zo voorziet u de leerlingen of kinderen van uw opvanglocatie van een lekker en gezond stukje fruit.

  Het…

  € 9,90
 • 32 stuks

  Fruit voor de Klas
  Fruit voor de Klas

  Fruit voor 32 KinderenVoor de hele klas tijdens een dagje uit is ons Fruit-voor-de-Klas een geschikt tussendoortje. Zo voorziet u de leerlingen of kinderen van uw opvanglocatie van een lekker en gezond stukje fruit.

  Het…

  € 12,90
 • Per Kilo

  Elstar Appels
  Elstar Appels

  Elstar AppelEen van oorsprong Nederlandse appel met een sappige, knapperige friszoete smaak. Een heerlijke zachte handappel en ook lekker in een salade en geschikt om verse sap van te maken. In een kilo Elstar zitten 5 tot 6…

 • Per Kilo

  Hollandse Golden Delicious Appels
  Hollandse Golden Delicious Appels

  Jonagold AppelEen milde friszoete appel welke zoeter word naarmate de appel rijper wordt. lijk aroma. Een lekker knapperige handappel. Een kilo Golden Delicious appels bevat 5 tot 6 appels.

 • Per Kilo

  Jonagold Appels
  Jonagold Appels

  Jonagold AppelEen zoetzure appel met een heerlijk aroma. Het lekkerst als handappel, maar ook heerlijk en gezond in de yoghurt en door de muesli .Een kilo Jonagold appels bevat 5 tot 6 appels.

 • Per Kilo

  Chiquita Bananen
  Chiquita Bananen

  Bananen ChiquitaChiquita bananen zitten tjokvol smaak. Puur natuur, heel erg voedzaam en ontzettend lekker. Voor als je er weer stevig tegenaan moet of gewoon zin hebt in iets lekkers.

 • Per Kilo

  Turbana Bananen
  Turbana Bananen

  Bananen TurbanaEen banaan van Turbana zit vol met vitaminen en veel vezels. Goed voor de stevige trek.

 • kilo

  Conference Peren
  Conference Peren

  Conference PerenDe Conference peer is een langwerpige handpeer met stevig vruchtvlees ,een stuggere schil en fris tot zachtzoet van smaak. In de schil van de Conference peer zitten gezonde voedingsvezels. Een stevige handpeer die…

 • 5 stuks

  Kiwi Groen Groot
  Kiwi Groen Groot

  Zespri Kiwi GroenEen Zespri Kiwi is fris, lekker sappig en pittig.Het is supergezond want een kiwi zit boordevol vitamine C, vezels en antioxidanten. Daar wordt je blij van!

 • 10 stuks

  Kiwi Groen Klein
  Kiwi Groen Klein

  Zespri Kiwi GroenKlein formaat Zespri Kiwi's zijn fris van smaak en heerlijk sappig. Kiwi's zijn supergezond want een kiwi zit vol vitamine C, vezels en antioxidanten. Je proeft het verschil.

 • 5 stuks

  Kiwi SunGold
  Kiwi SunGold

  Zespri Kiwi GoldEen Zespri Kiwi Gold is heerlijk sappig en lekker zoet met een vleugje frisheid. Ook de Kiwi Gold zitten vol vitamine C en veel vezels. Tevens rijk aan kalium en foliumzuur.

 • per stuk

  Komkommer
  Komkommer

  Hollandse KomkommersProef het verschil en kies voor een Hollandse komkommer. Eet een komkommer eens met schil, veel voedingsstoffen zitten onder de schil. Zo blijft de komkommer ook lekker knapperig.

 • 10 stuks

  Manderijnen Groot
  Manderijnen Groot

  Manderijnen GrootDe Satsuma is een relatief grote en platte manderijn zonder pit en licht zuur van smaak. Deze heerlijk frisse maderijn is makkelijk te pellen.

 • 10 stuks

  Sinaasappels Hand&Pers
  Sinaasappels Hand&Pers

  SinaasappelsHand en Pers Sinaasappels met een frisse tot zachtzoete smaak afhankelijk van de tijd van het jaar. Altijd vol van sap voor een heerlijk glas versgeperste jus d'orange of lekker in partjes.

 • per 250 gram

  Snoeptomaatjes
  Snoeptomaatjes

  Tomaatjes om te snoepenSnoeptomaatjes zijn een bekende mini groente met een heerlijk zoete smaak. Lekker knapperig en sappig.

© 2015 - 2021 Van Gelder AGF | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel