© Copyright 2014-2017 VanGelderAGF.nl

Alle rechten voorbehouden.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van kledingopmaat.nl is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken

Alle woord- en beeldmerken, product- en informatieteksten en afbeeldingen op deze site zijn eigendom van Van Gelder AGF Overschie VOF, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Van Gelder AGF Overschie VOF is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews, vragen en antwoorden. Van Gelder AGF Overschie VOF is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van Van Gelder AGF Overschie VOF weer.

Van Gelder AGF Overschie VOF

Abtsweg 24-26

3042 GD ROTTERDAM

Telefoon: +31 (0)10 – 437 85 00

KvK nummer: 62344692 (KvK Rotterdam)

BTW nummer: NL8547.78.901B01

© 2015 - 2021 Van Gelder AGF | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel